Tom Clancy Trivia

Every Tom Clancy trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tom Clancy questions and answers

  1. What is the extraction process in the Dark Zone?

    Answer: Calling a helicopter to airlift loot

    From Dark Zone

  2. Which feature was introduced in Rogue Spear that wasn't in the original?

    Answer: Sniper mode

    From Stealth Infiltrations

  3. What is the primary objective in most Rogue Spear missions?

    Answer: Hostage rescue

    From Stealth Infiltrations

  4. What is the name of the first expansion pack for Ghost Recon?

    Answer: Desert Siege

    From Tactical Takedowns

  5. Who provides the Ghosts with intel and support?

    Answer: Karen Bowman

    From Covert Missions

  6. In Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint, who is the main antagonist?

    Answer: Cole D. Walker

    From Ghost Team

  7. Which operator has the ability to deploy a Cluster Charge?

    Answer: Fuze

    From Special Forces Tactics

  8. Which feature allows players to mark enemies for teammates?

    Answer: Sync Shot

    From Cooperative Gameplay

All Tom Clancy quizzes