Tom Clancy Universe Trivia

Every Tom Clancy Universe trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tom Clancy Universe questions and answers

  1. Who plays Jack Ryan in the 2018 Amazon Prime series?

    Answer: John Krasinski

    From Jack Ryan's Intelligence Work

  2. In the Splinter Cell series, who is the mole within Third Echelon?

    Answer: Tom Reed

    From Tom Clancy Characters

  3. What is the name of Jack Ryan's best friend who works in drone operations?

    Answer: Victor Polizzi

    From CIA Operatives

  4. Who is the main antagonist in the first season of Jack Ryan?

    Answer: Suleiman

    From Jack Ryan's Intelligence Work

  5. In which branch of the military did Jack Ryan serve before joining the CIA?

    Answer: U.S. Marine Corps

    From Jack Ryan's Intelligence Work

  6. Who is the president of the United States in the Splinter Cell series?

    Answer: Patricia Caldwell

    From Tom Clancy Characters

  7. Which character is a former Navy SEAL in the Splinter Cell series?

    Answer: Victor Coste

    From Tom Clancy Characters

  8. What is the profession of Cathy Mueller, Jack Ryan's love interest?

    Answer: Infectious Disease Doctor

    From CIA Operatives

All Tom Clancy Universe quizzes