Tom Cruise Trivia

Every Tom Cruise trivia quiz on PopQ: 16 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tom Cruise questions and answers

  1. What is the main character's name in Edge of Tomorrow?

    Answer: Major William Cage

    From Looping Time Combat Strategies

  2. What is Rita's nickname?

    Answer: Full Metal Bitch

    From Parallel Dimensions

  3. Who directed the classic samurai film Yojimbo?

    Answer: Akira Kurosawa

    From Samurai Code of Honor

  4. Who is the first target Vincent kills in Collateral?

    Answer: Ramone Ayala

    From Cat-and-Mouse Thriller Tactics

  5. What is the main flaw in the PreCrime system?

    Answer: Minority Report

    From Futuristic Crime Prevention

  6. What is the name of the device that Cage and Vrataski need to locate the Omega in Edge of Tomorrow?

    Answer: Transponder

    From Time Loop Concept

  7. Who plays the hitman Vincent in Collateral?

    Answer: Tom Cruise

    From Cat-and-Mouse Thriller Tactics

  8. Which actor plays Master Sergeant Farell in Edge of Tomorrow?

    Answer: Bill Paxton

    From Time Loop Concept

All Tom Cruise quizzes