Tom Hanks Trivia

Every Tom Hanks trivia quiz on PopQ: 20 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tom Hanks questions and answers

  1. What is the name of the German soldier who is set free?

    Answer: Steamboat Willie

    From Normandy Invasion

  2. What is the name of the beach stormed in the opening scene?

    Answer: Omaha Beach

    From Normandy Invasion

  3. What is the final crossroads location in Cast Away?

    Answer: Texas

    From Isolation and Survival

  4. Which company released the film in the U.S. and Canada?

    Answer: 20th Century Fox

    From Cast Away (2000) Production

  5. Which actress plays Chuck's love interest in Cast Away?

    Answer: Helen Hunt

    From Isolation and Survival

  6. Which award did Tom Hanks win for his performance?

    Answer: Best Actor Oscar

    From Forrest Gump (1994) Production

  7. Who wrote the screenplay for the film version?

    Answer: Eric Roth

    From Forrest Gump (1994) Production

  8. Which character dies during the D-Day landing scene in Saving Private Ryan?

    Answer: Private Caparzo

    From D-Day Landing Scene

All Tom Hanks quizzes