Tom Hooper Trivia

Every Tom Hooper trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tom Hooper questions and answers

  1. What is the last line of King George VI's speech in the film?

    Answer: God save the King.

    From King George VI

  2. Who wrote the screenplay for The King's Speech?

    Answer: David Seidler

    From Speech Therapy

  3. Which actor played Lionel Logue, King George VI's speech therapist?

    Answer: Geoffrey Rush

    From King George VI

  4. What is Lionel Logue's profession?

    Answer: Speech therapist

    From Speech Impediments in Leaders

  5. Who played King George VI?

    Answer: Colin Firth

    From Speech Impediments in Leaders

  6. What is the profession of Einar Wegener, the main character in The Danish Girl?

    Answer: Painter

    From Performance: Daniel Day-Lewis

  7. What song does Éponine sing about unrequited love?

    Answer: On My Own

    From Epic Sing-Along Showdowns

  8. The King's Speech won how many Academy Awards?

    Answer: Four

    From Speech Impediments

All Tom Hooper quizzes