Tony Hawk's Pro Skater Trivia

Every Tony Hawk's Pro Skater trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Tony Hawk's Pro Skater questions and answers

  1. Which of these is not a level in Tony Hawk's Pro Skater 2?

    Answer: Venice Beach

    From Skateboard Tricks

  2. What is the highest possible score in Tony Hawk's Pro Skater 2?

    Answer: 1.5 million

    From Skateboard Tricks

  3. In the Skate series, what is the name of the unique control system used to perform tricks?

    Answer: Flickit

    From Skateboarding Tricks

  4. What is the name of the trick where the skateboarder flips the board in a heel direction?

    Answer: Heelflip

    From Skateboarding Tricks

  5. Which real-life skater, other than Tony Hawk, is playable in the original Tony Hawk's Pro Skater?

    Answer: Bob Burnquist

    From Skateboard Tricks

  6. What is the third competition level in Tony Hawk's Pro Skater?

    Answer: Burnside

    From Pro Skater Levels

  7. What is the name of the trick where the skateboarder flips the board 360 degrees along the axis?

    Answer: Tre Flip

    From Skateboarding Tricks

  8. What is the first level in Tony Hawk's Pro Skater?

    Answer: Warehouse

    From Pro Skater Levels

All Tony Hawk's Pro Skater quizzes