Top Chef Trivia

Every Top Chef trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Top Chef questions and answers

  1. What is the name of the web series that gives eliminated Top Chef contestants a chance to re-enter the competition?

    Answer: Last Chance Kitchen

    From Cooking Techniques

  2. Who won the fan favorite award in Top Chef: All Stars?

    Answer: Carla Hall

    From Cooking Techniques

  3. Which Top Chef judge has written several cookbooks, including 'Think Like a Chef'?

    Answer: Tom Colicchio

    From Host Chefs

  4. Which Top Chef judge is a renowned chef and restaurateur?

    Answer: Tom Colicchio

    From Host Chefs

  5. Which Top Chef judge is a renowned food critic?

    Answer: Gail Simmons

    From Chef Challenges

  6. Who was the youngest winner in the history of Top Chef?

    Answer: Hung Huynh

    From Cooking Techniques

  7. Who was the first female winner of Top Chef?

    Answer: Stephanie Izard

    From Cooking Techniques

  8. Which Top Chef judge has a culinary degree from the Institute of Culinary Education?

    Answer: Gail Simmons

    From Host Chefs

All Top Chef quizzes