Top Gear Trivia

Every Top Gear trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Top Gear questions and answers

  1. What car did Jeremy Clarkson famously dislike on Top Gear?

    Answer: Toyota Prius

    From The Cars of Top Gear

  2. In which episode did the Stig 'die'?

    Answer: Series 3, Episode 1

    From The Stig

  3. Which car was the first to be driven by a celebrity in the Star in a Reasonably Priced Car segment?

    Answer: Suzuki Liana

    From Iconic Cars

  4. What was the name of the car Richard Hammond crashed while filming Top Gear?

    Answer: Vampire Dragster

    From The Iconic Supercars

  5. What is the name of the book that revealed the Stig's identity?

    Answer: The Man in the White Suit

    From The Stig

  6. Which F1 driver was revealed as the Stig in a 2009 episode of Top Gear?

    Answer: Michael Schumacher

    From The Stig

  7. What car did the Top Gear team turn into a space shuttle?

    Answer: Reliant Robin

    From Legendary Cars

  8. What car did Richard Hammond famously crash in 2006?

    Answer: Vampire Dragster

    From Legendary Cars

All Top Gear quizzes