Top Gun Trivia

Every Top Gun trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Top Gun questions and answers

  1. What is the name of the actor who played Goose in Top Gun?

    Answer: Anthony Edwards

    From Maverick's F-14 Tomcat

  2. Which actor played the role of Tom Iceman Kazansky in Top Gun?

    Answer: Val Kilmer

    From F-14 Tomcat

  3. What is the name of the aircraft carrier in Top Gun?

    Answer: USS Enterprise

    From The Ghost Plane Maneuver

  4. What is the name of the aircraft carrier in Top Gun?

    Answer: USS Enterprise

    From Maverick's F-14 Tomcat

  5. What is the name of the actor who played Goose, Maverick's RIO?

    Answer: Anthony Edwards

    From Maverick's F-14A Tomcat

  6. Who dies in a training accident in Top Gun?

    Answer: Nick Goose Bradshaw

    From Maverick's F-14 Tomcat

  7. What is the name of the actress who played Charlie, Maverick's love interest?

    Answer: Kelly McGillis

    From Maverick's F-14A Tomcat

  8. 5. Which actor played the role of Iceman in Top Gun?

    Answer: Val Kilmer

    From Tom Cruise's Maverick

All Top Gun quizzes