Torchlight Trivia

Every Torchlight trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Torchlight questions and answers

  1. What color are the portals to Pocket Worlds?

    Answer: Purple

    From Dimensional Pocket Worlds

  2. What is the Alchemist's main source of power in Torchlight II?

    Answer: Ember

    From The Alchemist Class

  3. Which pet does the Alchemist start with in Torchlight?

    Answer: Ferret

    From The Alchemist Class

  4. Can you trade items in Torchlight II co-op?

    Answer: Yes

    From Co-op Multiplayer Features

  5. Which class is best for soloing Pocket Worlds?

    Answer: Engineer

    From Dimensional Pocket Worlds

  6. What is the max level of Dimensional Pocket Worlds?

    Answer: 105

    From Dimensional Pocket Worlds

  7. What is the Alchemist's ultimate skill in Torchlight II?

    Answer: Emberquake

    From The Alchemist Class

  8. What is the max level in Torchlight II?

    Answer: 100

    From Co-op Multiplayer Features

All Torchlight quizzes