Toronto Maple Leafs Trivia

Every Toronto Maple Leafs trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Hockey. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Toronto Maple Leafs questions and answers

  1. In which year was Sittler named one of the '100 Greatest NHL Players'?

    Answer: 2017

    From Darryl Sittler

  2. How many assists did Sittler record in that 10-point game in 1975-76?

    Answer: 4

    From Darryl Sittler

  3. Which team did Keon play for before joining the NHL's Hartford Whalers?

    Answer: New England Whalers

    From Dave Keon

  4. Which future Hall of Famer played right wing on Toronto's top line in 1967?

    Answer: Johnny Bower

    From 1967 Maple Leafs Stanley Cup

  5. Who coached Toronto to the Stanley Cup in the 1966-67 NHL season?

    Answer: Punch Imlach

    From 1967 Maple Leafs Stanley Cup

  6. How many games were played in the 1964 Stanley Cup Final?

    Answer: Seven

    From 1962-64 Maple Leafs Three-Peat

  7. How many World Championship gold medals did Sundin win with Sweden?

    Answer: Three

    From Mats Sundin

  8. In which year was Sittler elected to the Ontario Sports Hall of Fame?

    Answer: 2003

    From Darryl Sittler

All Toronto Maple Leafs quizzes