Total War Trivia

Every Total War trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Total War questions and answers

  1. Which faction in Total War: Rome II has the strongest Roman Legion units?

    Answer: Rome

    From Roman Legions

  2. What is the Mongols' unique building in Total War: Attila?

    Answer: Yurt

    From Mongol Invasions

  3. What is the unique unit of the Mongols in Total War: Attila?

    Answer: Nokhor Horse Archers

    From Mongol Invasions

  4. What is the name of the final battle in the Imperial Campaign of Rome: Total War?

    Answer: Battle of Rome

    From Strategic Battles

  5. What is the name of the expansion pack for Rome: Total War?

    Answer: Barbarian Invasion

    From Strategic Battles

  6. Which faction in Total War: Rome II is known for its powerful cavalry units?

    Answer: Parthia

    From Roman Empire Strategy

  7. What is the unique ability of the Parthian faction in Total War: Rome II?

    Answer: Horse Archers

    From Roman Empire Strategy

  8. Which Roman Legion is known as 'Gemina' in Total War: Rome II?

    Answer: Legio XIII Gemina

    From Roman Legions

All Total War quizzes