Toy Story Trivia

Every Toy Story trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Toy Story questions and answers

  1. What is the name of the TV show Woody was a part of in Toy Story 2?

    Answer: Woody's Roundup

    From Woody

  2. In Toy Story 2, what is the name of the store where Buzz and the other toys find a new Buzz Lightyear action figure?

    Answer: Al's Toy Barn

    From Buzz Lightyear

  3. Which round-up themed set is she part of in the film?

    Answer: Woody's Roundup

    From Jessie

  4. What is the name of the pizza delivery company in Toy Story?

    Answer: Pizza Planet

    From Animated Toys

  5. Who gives the spork craft its googly eyes and pipe-cleaner arms?

    Answer: Bonnie

    From Forky

  6. What is the color of the car Barbie drives in Toy Story 2?

    Answer: Pink

    From Barbie

  7. Which actor voiced the character of Woody in Toy Story?

    Answer: Tom Hanks

    From Animated Toys

  8. Which Pixar film re-conceived Bo Peep's design and personality?

    Answer: Toy Story 4

    From Bo Peep

All Toy Story quizzes