Travis Scott Trivia

Every Travis Scott trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Travis Scott questions and answers

  1. In which song does Travis Scott use Auto-Tune to create a robotic vocal effect?

    Answer: 90210

    From The Evolution of Auto-Tune in Travis Scott's Music

  2. What was the first album Travis Scott used Auto-Tune on?

    Answer: Owl Pharaoh

    From The Evolution of Auto-Tune in Travis Scott's Music

  3. Which song from Astroworld did not chart on the Billboard Hot 100?

    Answer: NC-17

    From Astroworld

  4. What is the name of the second track on Astroworld?

    Answer: CAROUSEL

    From Astroworld

  5. Which artist did Travis Scott not collaborate with on his 2020 hit Out West?

    Answer: Young Thug

    From Collaborative Hits of 2020s

  6. What is the name of the album that features Travis Scott's 2020 hit The Plan?

    Answer: Tenet (Original Motion Picture Soundtrack)

    From Collaborative Hits of 2020s

  7. Who was the youngest victim of the 2021 Astroworld incident?

    Answer: Ezra Blount

    From Astroworld Festival Incident

  8. What year was the first Astroworld Festival held?

    Answer: 2018

    From Astroworld Festival Incident

All Travis Scott quizzes