Treasure Hunting Trivia

Every Treasure Hunting trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Treasure Hunting questions and answers

  1. Which shipwreck was discovered by Odyssey Marine Exploration?

    Answer: The S.S. Republic

    From Top Shipwreck Discoveries

  2. Which shipwreck was known for carrying a large gold cargo?

    Answer: The S.S. Central America

    From Top Shipwreck Discoveries

  3. Which civilization is linked to Lost World artifacts?

    Answer: Inca

    From Lost World Artifacts

  4. Which creature is a common enemy in Forgotten Isles?

    Answer: Crabs

    From Forgotten Isles Riches

  5. Which shipwreck discovery was featured in the second season?

    Answer: The S.S. Republic

    From Top Shipwreck Discoveries

  6. Which shipwreck was discovered in the first season of Gold Rush?

    Answer: The S.S. Islander

    From Top Shipwreck Discoveries

  7. Which artifact is known for its golden color?

    Answer: Sun Mask

    From Lost World Artifacts

  8. What is the name of the friendly parrot in the game?

    Answer: Polly

    From Forgotten Isles Riches

All Treasure Hunting quizzes