TRON Trivia

Every TRON trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample TRON questions and answers

  1. In TRON: Legacy, what is the name of the nightclub owned by Castor?

    Answer: End of Line Club

    From Kevin Flynn

  2. What is the name of Kevin Flynn's son in TRON: Legacy?

    Answer: Sam Flynn

    From Kevin Flynn

  3. What color is Kevin Flynn's Light Cycle in the original TRON?

    Answer: Blue

    From Light Cycles

  4. In TRON (1982), what is the maximum speed of a Light Cycle?

    Answer: It's not specified

    From Light Cycle

  5. In the original TRON, what is the name of the company Kevin Flynn is trying to hack into?

    Answer: ENCOM

    From The Grid

  6. In TRON: Legacy, what is the name of the club owned by Castor?

    Answer: End of Line Club

    From The Grid

  7. What is the name of the security program, and ally to Kevin Flynn, in Tron?

    Answer: Tron

    From Tron

  8. In the 1982 Tron film, how many wheels does a Light Cycle have?

    Answer: Two

    From Light Cycles

All TRON quizzes