True Blood Trivia

Every True Blood trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample True Blood questions and answers

  1. Which vampire in True Blood can't glamour humans?

    Answer: Tara Thornton

    From Vampire Abilities

  2. Which vampire in True Blood can fly?

    Answer: Eric Northman

    From Vampire Abilities

  3. What supernatural creature is Sookie's first love interest in True Blood?

    Answer: Vampire

    From Sookie Stackhouse

  4. What is the name of the fairy nightclub in True Blood?

    Answer: Club Dead

    From True Blood Fangs

  5. What is the name of the fictional Louisiana town in True Blood?

    Answer: Bon Temps

    From True Blood Fangs

  6. Who is the vampire sheriff of Area 5 in Louisiana?

    Answer: Eric Northman

    From Vampire Hierarchies

  7. What is the name of the fairy nightclub in True Blood?

    Answer: Club Dead

    From Bon Temps

  8. Who created the TV series True Blood?

    Answer: Alan Ball

    From Bon Temps

All True Blood quizzes