True Detective Trivia

Every True Detective trivia quiz on PopQ: 18 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample True Detective questions and answers

  1. What is Rust Cohle's nickname given by his colleagues?

    Answer: The Taxman

    From Chilling Investigative Scenes

  2. What is Rust Cohle's unique philosophy called?

    Answer: Pessimism

    From Marty Hart and Rust Cohle's Partnership

  3. What year did True Detective Season 1 premiere?

    Answer: 2014

    From Chilling Investigative Scenes

  4. What does Rust Cohle mean when he says We all got what we want?

    Answer: We are all victims of our own desires

    From Detective Rust Cohle's Philosophies

  5. What is Rust Cohle's nickname?

    Answer: The Taxman

    From Dark Americana

  6. What philosophy does Rust Cohle often reference in True Detective?

    Answer: Nihilism

    From Detective Rust Cohle's Philosophies

  7. Who plays Rust Cohle in True Detective Season 1?

    Answer: Matthew McConaughey

    From Dark Americana

  8. What does Rust Cohle's statement I'd consider myself a realist, alright? But in philosophical terms I'm what's called a pessimist imply?

    Answer: He believes in the worst possible outcomes

    From Detective Rust Cohle's Philosophies

All True Detective quizzes