Turok Trivia

Every Turok trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Turok questions and answers

  1. What is the objective of Turok: Dinosaur Hunter?

    Answer: Prevent the Campaigner from ruling the multiverse

    From Dinosaur Hunting Tactics

  2. What is the name of the final boss in Turok: Dinosaur Hunter?

    Answer: The Campaigner

    From Dinosaur Hunting

  3. What is the main objective in Turok: Dinosaur Hunter?

    Answer: Prevent the Campaigner from ruling the universe

    From Dinosaur Hunting Techniques

  4. What is the name of Turok's brother in the game series?

    Answer: Andar

    From Hunting Dinosaurs

  5. What is the name of the protagonist in Turok: Dinosaur Hunter?

    Answer: Tal'Set

    From Dinosaur Hunting Tactics

  6. What is the name of Turok's brother in the series?

    Answer: Andar

    From Dinosaur Hunting

  7. What is the setting of Turok: Dinosaur Hunter?

    Answer: The Lost Land

    From Dinosaur Hunting Techniques

  8. Which company developed the original Turok: Dinosaur Hunter game?

    Answer: Iguana Entertainment

    From Hunting Dinosaurs

All Turok quizzes