Twin Peaks Trivia

Every Twin Peaks trivia quiz on PopQ: 17 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Twin Peaks questions and answers

  1. What is the name of the red curtained space within the Black Lodge?

    Answer: The Red Room

    From Twin Peaks: The Black Lodge

  2. What is the name of the hotel where Agent Cooper stays?

    Answer: The Great Northern Hotel

    From Mysterious Locations

  3. Who is the primary antagonist in Laura Palmer's story in Twin Peaks?

    Answer: BOB

    From Laura Palmer

  4. What is the name of Laura Palmer's best friend in Twin Peaks?

    Answer: Donna Hayward

    From Laura Palmer

  5. What does the Log Lady refer to her log as?

    Answer: Log

    From The Log Lady

  6. What is the name of the entity residing in the Black Lodge?

    Answer: BOB

    From The Black Lodge

  7. Which character is known for her log that she believes communicates with her?

    Answer: Log Lady

    From The Black Lodge

  8. What is the name of the town's sheriff in Twin Peaks?

    Answer: Harry S. Truman

    From The Black Lodge

All Twin Peaks quizzes