Twister Trivia

Every Twister trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Twister questions and answers

  1. What is the name of the storm chaser who is a therapist in 'Twister'?

    Answer: Preacher

    From Storm Chasing Equipment

  2. What is the name of the machine used to study tornadoes in 'Twister'?

    Answer: Dorothy

    From Storm Chasing Equipment

  3. What is the name of the rival tornado chasing team in Twister?

    Answer: Jonas Miller's Team

    From Iconic Storm Scenes

  4. In the disaster film Into the Storm, what was the name of the high school?

    Answer: Silverton High

    From Tornadoes in Film

  5. Which actress played the lead female role in Twister (1996)?

    Answer: Helen Hunt

    From Tornadoes

  6. What is the name of the storm chaser who is a mechanic in 'Twister'?

    Answer: Beltzer

    From Storm Chasing Equipment

  7. What device is used to measure wind speed in 'Twister'?

    Answer: Anemometer

    From Storm Chasing Equipment

  8. Which actress played Dr. Jo Harding in Twister?

    Answer: Helen Hunt

    From Iconic Storm Scenes

All Twister quizzes