Two and a Half Men Trivia

Every Two and a Half Men trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Two and a Half Men questions and answers

  1. What is the name of Charlie's stalker who eventually marries him?

    Answer: Rose

    From Charlie Harper's Relationships

  2. In which city does Charlie Harper live?

    Answer: Malibu

    From Charlie Harper's Lifestyle

  3. Who is Charlie Harper's housekeeper?

    Answer: Berta

    From Charlie Harper's Lifestyle

  4. What does Charlie do for a living?

    Answer: Jingle writer

    From Hilarious Office Moments

  5. Who often makes sarcastic comments about Alan's love life?

    Answer: Charlie

    From Hilarious Office Moments

  6. What is the cause of Charlie Harper's death in the show?

    Answer: Hit by a train

    From The Evolution of Charlie Harper

  7. What is the name of Charlie Harper's brother in the show?

    Answer: Alan Harper

    From The Evolution of Charlie Harper

  8. Who often crashes at Charlie Harper's house uninvited?

    Answer: Alan Harper

    From Charlie Harper's Malibu House

All Two and a Half Men quizzes