Uncharted Trivia

Every Uncharted trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Uncharted questions and answers

  1. Who is the main antagonist in Uncharted 2?

    Answer: Zoran Lazarević

    From Treasure Hunter Mysteries

  2. Which treasure is found in Chapter 18?

    Answer: Silver Spanish Goblet

    From Treasure Discovery Riddles

  3. What is the name of the auction house in Uncharted 4?

    Answer: Rossi Estate

    From Cinematic Exploration

  4. Which treasure is found in Chapter 4?

    Answer: Silver Inca Vessel

    From Treasure Discovery Riddles

  5. Who is Nathan's brother in Uncharted 4?

    Answer: Sam Drake

    From Cinematic Exploration

  6. What artifact does Nathan find?

    Answer: Golden Idol

    From Columbia Adventures

  7. Which island is the setting for most of the game?

    Answer: Amazon

    From Mythic Treasure Quests

  8. Who is the main antagonist in the 2022 film Uncharted?

    Answer: Santiago Moncada

    From Treasure Hunting

All Uncharted quizzes