Undertale Trivia

Every Undertale trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Undertale questions and answers

  1. What happens if you kill Toriel?

    Answer: Sans judges you

    From Moral Choices and Consequences

  2. What is the name of the royal scientist in Undertale?

    Answer: Alphys

    From Pacifist Run

  3. What is the name of the song that plays during Sans' boss fight?

    Answer: Megalovania

    From Sans

  4. What is the name of the song that plays during the Asriel Dreemurr fight?

    Answer: Hopes and Dreams

    From Morality System

  5. What is the true identity of Flowey?

    Answer: Asriel

    From Heartfelt Stories

  6. Which character is known for their spaghetti cooking?

    Answer: Papyrus

    From Heartfelt Stories

  7. Which character's fight can be ended by using the Mercy option after a dance?

    Answer: Mettaton EX

    From Mercy Mechanic

  8. Which character is known for sparing you in every encounter?

    Answer: Sans

    From Mercy Mechanic

All Undertale quizzes