Unknown 9 Trivia

Every Unknown 9 trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Unknown 9 questions and answers

  1. What is the primary gameplay mechanic?

    Answer: Time manipulation puzzles

    From Dynamic Time Management

  2. What is the main ability in Unknown 9: Echoes?

    Answer: Dynamic Time Management

    From Dynamic Time Management

  3. What is the unique feature of Unknown 9: Archives gameplay?

    Answer: Narrative-driven puzzles

    From Dimensional Shifts

  4. Which city is prominently featured in Unknown 9: Archives?

    Answer: Kolkata

    From Dimensional Shifts

  5. What is the name of the ancient manuscript in the game?

    Answer: The Codex

    From Compelling Historical Mysteries

  6. What is the primary goal of Haroona in the game?

    Answer: Uncover hidden knowledge

    From Archival Mystery Elements

  7. What is the main character's name in Unknown 9: Echoes?

    Answer: Haroona

    From Compelling Historical Mysteries

  8. What is Haroona's goal in the game?

    Answer: Uncover hidden knowledge

    From Dynamic Time Management

All Unknown 9 quizzes