Unsolved Mysteries Trivia

Every Unsolved Mysteries trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Unsolved Mysteries questions and answers

  1. What was the first case to be solved due to a viewer tip on Unsolved Mysteries?

    Answer: The murder of David Davis

    From Forensic Evidence

  2. Who hosted the Unsolved Mysteries: Ghosts series?

    Answer: Robert Stack

    From Hosts and Narrators

  3. Who hosted the 2020 Netflix reboot of Unsolved Mysteries?

    Answer: No one

    From Hosts and Narrators

  4. In which year did Unsolved Mysteries first air?

    Answer: 1987

    From Iconic Narrations by Robert Stack

  5. Who composed the theme song for Unsolved Mysteries?

    Answer: Gary Malkin

    From Notorious Unsolved Cases

  6. Who hosted the original run of Unsolved Mysteries?

    Answer: Robert Stack

    From Notorious Unsolved Cases

  7. In what year did Unsolved Mysteries first start incorporating DNA evidence into their cases?

    Answer: 1988

    From Forensic Evidence

  8. Who hosted the Unsolved Mysteries: Original Robert Stack Episodes?

    Answer: Robert Stack

    From Hosts and Narrators

All Unsolved Mysteries quizzes