Utah Jazz Trivia

Every Utah Jazz trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Basketball. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Utah Jazz questions and answers

  1. What position did Jerry Sloan play during his NBA career?

    Answer: Guard

    From Jerry Sloan

  2. What position was he primarily listed at during his NBA career?

    Answer: Shooting guard

    From Pete Maravich

  3. Malone was drafted in 1985 with which overall pick?

    Answer: 13th

    From Karl Malone

  4. In 1996, he was named to which famous NBA list?

    Answer: 50 greatest players

    From John Stockton

  5. In 1987, which honor did the Naismith Memorial Hall give him?

    Answer: Inducted him

    From Pete Maravich

  6. At which university did Pistol Pete become a college scoring legend?

    Answer: LSU

    From Pete Maravich

  7. In which year was Malone named to the NBA's 50th Anniversary Team?

    Answer: 1996

    From Karl Malone

  8. In 2009, which Hall of Fame inducted him as an individual?

    Answer: Naismith Memorial Basketball Hall of Fame

    From John Stockton

All Utah Jazz quizzes