Vampire: The Masquerade Trivia

Every Vampire: The Masquerade trivia quiz on PopQ: 12 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Vampire: The Masquerade questions and answers

  1. Which clan is associated with the Nosferatu?

    Answer: Sewer Rats

    From Vampire Clan Politics

  2. Which item is crucial to defeating Vukodlak?

    Answer: The Ankh of Cain

    From Immortal Vendettas

  3. Which character is a Malkavian with a split personality?

    Answer: Jeanette Voerman

    From Dark Urban Settings

  4. Which clan is known for their Nosferatu-like appearance?

    Answer: Nosferatu

    From Dark Urban Settings

  5. What ability allows communication with animals?

    Answer: Animalism

    From Supernatural Abilities of Kindred

  6. What is the name of the nightclub owned by a Toreador?

    Answer: The Asylum

    From Vampire Politics and Intrigue

  7. Which clan is known for its political influence?

    Answer: Ventrue

    From Vampire Politics and Intrigue

  8. Which clan is known for its disfigured appearance?

    Answer: Nosferatu

    From Vampire Clan Hierarchies

All Vampire: The Masquerade quizzes