Vampyr Trivia

Every Vampyr trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Vampyr questions and answers

  1. In Vampyr, what ability allows vampires to stun their enemies?

    Answer: Coagulation

    From Vampire Abilities

  2. What is the primary source of power for vampires in Vampyr?

    Answer: Blood

    From Vampire Abilities

  3. Who is the leader of the Guard of Priwen?

    Answer: Geoffrey McCullum

    From Vampire Hunters

  4. What is the name of the vampire hunter organization in Vampyr?

    Answer: The Guard of Priwen

    From Soulbinding Rituals

  5. What year is Vampyr set in?

    Answer: 1918

    From Vampire Lore

  6. What is the impact of curing citizens on district health?

    Answer: Improves health

    From Disease Mechanics

  7. What is the main consequence of embracing a citizen?

    Answer: Increases XP

    From Disease Mechanics

  8. What power lets Jonathan unleash a powerful scream?

    Answer: Rage

    From Unique Vampire Powers

All Vampyr quizzes