Veep Trivia

Every Veep trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Veep questions and answers

  1. In which state does Selina Meyer's presidential library end up?

    Answer: Yale, North Carolina

    From Selina Meyer's Presidential Campaigns

  2. What is the name of the bill Selina Meyer tries to pass in Veep?

    Answer: Clean Jobs Bill

    From Selina Meyer's Missteps

  3. Who was Selina Meyer's Vice President in her first term?

    Answer: Andrew Doyle

    From Selina Meyer's Presidential Campaigns

  4. In which season does Selina Meyer become President?

    Answer: Season 3

    From Selina Meyer's Missteps

  5. Which Veep character is the Director of Communications for the President?

    Answer: Mike McLintock

    From Political Satire and Humor

  6. What is the name of Selina Meyer's autobiography in Veep?

    Answer: A Woman First: First Woman

    From Selina Meyer's Presidential Campaigns

  7. What is the name of the Finnish Prime Minister who Selina Meyer offends in Veep?

    Answer: Minna Häkkinen

    From Selina Meyer's Missteps

  8. Who played Selina Meyer in Veep?

    Answer: Julia Louis-Dreyfus

    From Selina Meyer's Presidential Campaigns

All Veep quizzes