Venom Trivia

Every Venom trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Venom questions and answers

  1. What does Venom call Eddie affectionately?

    Answer: Lethal Protector

    From Reluctant Hero Themes

  2. What is Eddie Brock's profession?

    Answer: Journalist

    From Reluctant Hero Themes

  3. Who is the main antagonist in Venom?

    Answer: Carlton Drake

    From Unyielding Villainy and Anti-Heroes

  4. Who is the main antagonist in Venom?

    Answer: Carlton Drake

    From Gripping Vigilante Antics

  5. Which city is Venom (2018) set in?

    Answer: San Francisco

    From Reluctant Heroes vs. Antiheroes

  6. What is the name of the detective in the film?

    Answer: Patrick Mulligan

    From Duality of the Symbiote

  7. Who plays the role of Eddie Brock?

    Answer: Tom Hardy

    From Duality of the Symbiote

  8. Who plays Eddie Brock in Venom?

    Answer: Tom Hardy

    From Symbiotic Relationships

All Venom quizzes