Vikings Trivia

Every Vikings trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Vikings questions and answers

  1. What is the name of the legendary Viking leader played by Travis Fimmel?

    Answer: Ragnar Lothbrok

    From Viking Battles

  2. What is the name of the shield maiden who becomes Queen of Kattegat after Lagertha?

    Answer: Gunnhild

    From Shield Maidens

  3. In Norse mythology, who is the god of mischief?

    Answer: Loki

    From Norse Mythology

  4. Who becomes the King of Norway in the final season?

    Answer: Bjorn Ironside

    From Viking Battles

  5. What is the name of the kingdom Lagertha rules in Vikings?

    Answer: Kattegat

    From Shield Maidens

  6. In Norse mythology, who guards the Bifrost, the rainbow bridge?

    Answer: Heimdall

    From Norse Mythology

  7. Which Norse god is Ragnar Lothbrok a descendant of in Vikings?

    Answer: Odin

    From Norse Mythology

  8. What is the name of Ragnar's first wife?

    Answer: Lagertha

    From Viking Battles

All Vikings quizzes