Vince Gilligan Trivia

Every Vince Gilligan trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Vince Gilligan questions and answers

  1. In what New Mexico city is Breaking Bad primarily set?

    Answer: Albuquerque

    From Vince Gilligan Career Overview

  2. Better Call Saul is a prequel/sequel to which TV series?

    Answer: Breaking Bad

    From Better Call Saul (2015) Production

  3. How many seasons does Breaking Bad have in total?

    Answer: 5 seasons

    From Breaking Bad (2008) Production

  4. Which long-running sci-fi series did Gilligan write for before Breaking Bad?

    Answer: The X-Files

    From Vince Gilligan Career Overview

  5. In what U.S. city is Better Call Saul primarily filmed?

    Answer: Albuquerque, New Mexico

    From Better Call Saul (2015) Production

  6. Gilligan co-created Better Call Saul — in what year did it premiere?

    Answer: 2015

    From Vince Gilligan Career Overview

  7. Which episode director also served as a writer on Breaking Bad?

    Answer: Thomas Schnauz

    From Better Call Saul (2015) Production

  8. Which Breaking Bad episode did Gilligan famously direct as the series finale?

    Answer: Felina

    From Vince Gilligan Career Overview

All Vince Gilligan quizzes