Volgarr Trivia

Every Volgarr trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Volgarr questions and answers

  1. Which artifact is found in the first level?

    Answer: Shield

    From Ancient Artifacts

  2. What is the primary weapon Volgarr uses?

    Answer: Sword

    From Ancient Artifacts

  3. Which weapon grants Volgarr the ability to break through walls?

    Answer: Hammer

    From Legendary Weapons

  4. What is the name of the Viking festival in the game?

    Answer: Yule Festival

    From Viking Combat

  5. What is the name of Eivor's clan?

    Answer: Raven Clan

    From Viking Combat

  6. What color is the first shield Volgarr acquires?

    Answer: Wooden

    From Viking Combat

  7. What is the primary objective in Volgarr the Viking?

    Answer: Defeat enemies and bosses

    From Retro Revival

  8. Who developed Volgarr the Viking?

    Answer: Crazy Viking Studios

    From Retro Revival

All Volgarr quizzes