Walking with Dinosaurs Trivia

Every Walking with Dinosaurs trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Walking with Dinosaurs questions and answers

  1. Which dinosaur was shown to have a symbiotic relationship with Ankylosaurus in Time of the Titans?

    Answer: Diplodocus

    From The Dinosaur Era

  2. Which dinosaur was shown to have a rivalry with Allosaurus in the series?

    Answer: Diplodocus

    From Dinosaurs

  3. What was the primary hunting method of the T-Rex in Walking with Dinosaurs?

    Answer: Ambush

    From Tyrannosaurus Rex

  4. In which episode does the Tyrannosaurus Rex appear?

    Answer: Death of a Dynasty

    From The Dinosaur Era

  5. Which dinosaur was depicted as having a crest used for communication?

    Answer: Muttaburrasaurus

    From Dinosaurs

  6. What was the weight of the T-Rex in Walking with Dinosaurs?

    Answer: 7 tons

    From Tyrannosaurus Rex

  7. Which episode of Walking with Dinosaurs features the T-Rex?

    Answer: Death of a Dynasty

    From Tyrannosaurus Rex

  8. What was the name of the flying reptile featured in Giant of the Skies?

    Answer: Ornithocheirus

    From The Dinosaur Era

All Walking with Dinosaurs quizzes