Wallace & Gromit Trivia

Every Wallace & Gromit trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Wallace & Gromit questions and answers

  1. Who composed the music for Corpse Bride?

    Answer: Danny Elfman

    From Stop-Motion Animation

  2. What does Wallace use to store captured rabbits?

    Answer: Mind Manipulation-O-Matic

    From Ingenious Inventions

  3. Which composer created the score for Isle of Dogs?

    Answer: Alexandre Desplat

    From Stop-Motion Animation

  4. Who composed the score for Anomalisa?

    Answer: Carter Burwell

    From Stop-Motion Animation

  5. Who played the lead role in 'The Red Shoes'?

    Answer: Moira Shearer

    From Stop-Motion Animation

  6. Who directed the stop-motion sequence in 'The Red Shoes'?

    Answer: Hein Heckroth

    From Stop-Motion Animation

  7. What is the main setting of The Wrong Trousers?

    Answer: Wallace's house

    From Inventive Claymation Contraptions

  8. What does Feathers McGraw disguise himself as?

    Answer: A chicken

    From Inventive Claymation Contraptions

All Wallace & Gromit quizzes