Warhammer Trivia

Every Warhammer trivia quiz on PopQ: 19 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Warhammer questions and answers

  1. What type of game is Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr?

    Answer: Action RPG

    From Inquisitorial Investigations

  2. Who is the main protagonist in Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr?

    Answer: Inquisitor

    From Inquisitorial Investigations

  3. Who is the primary antagonist in the game?

    Answer: Nemeroth

    From Space Marine Lore

  4. What is the primary role of the character Victor Saltzpyre?

    Answer: DPS

    From Unit Command Strategies

  5. Which character can use the Grimoire to boost team damage?

    Answer: Sienna

    From Unit Command Strategies

  6. Which unit is known for its heavy armor and firepower?

    Answer: Dreadnought

    From Gigantic Battles

  7. What is the name of the weapon that fires a beam of concentrated energy?

    Answer: Lascannon

    From Futuristic Weaponry

  8. What is the primary enemy faction in Vermintide 2?

    Answer: Skaven

    From Team Combat Dynamics

All Warhammer quizzes