Watch Dogs Trivia

Every Watch Dogs trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Watch Dogs questions and answers

  1. Who is the CEO of Albion in Watch Dogs: Legion?

    Answer: Nigel Cass

    From Modern-Day Hacktivists

  2. Which skill lets Marcus hack multiple devices at once?

    Answer: Mass Distraction

    From Hacker Skills

  3. What is the name of the hacking system in Watch Dogs?

    Answer: ctOS

    From Hacker's Arsenal

  4. Which character is a former MI5 agent in Watch Dogs: Legion?

    Answer: Dalton Wolfe

    From Modern-Day Hacktivists

  5. Which skill allows Marcus to disable city infrastructure?

    Answer: System Crash

    From Hacker Skills

  6. What is the name of Aiden's hacker friend?

    Answer: T-Bone

    From Hacker's Arsenal

  7. What device does Aiden use to hack?

    Answer: Smartphone

    From Hacker's Arsenal

  8. What is the name of the resistance group in Watch Dogs: Legion?

    Answer: DedSec

    From Modern-Day Hacktivists

All Watch Dogs quizzes