Watchmen Trivia

Every Watchmen trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Watchmen questions and answers

  1. Who is the original Silk Spectre?

    Answer: Sally Jupiter

    From Complex Detective Narratives

  2. Who is the masked vigilante known as Looking Glass?

    Answer: Wade Tillman

    From The Mysteries of Watchmen

  3. Who is the original Silk Spectre in the series?

    Answer: Laurie Blake

    From The Mysteries of Watchmen

  4. Which character is known for their journal entries?

    Answer: Rorschach

    From Complex Superhero Politics

  5. Who wrote the original Watchmen graphic novel?

    Answer: Alan Moore

    From Gritty Detective Chronicles

  6. What is the name of the group of superheroes in Watchmen?

    Answer: The Watchmen

    From Unique Detective Stories

  7. Which character is known as the masked vigilante Rorschach?

    Answer: Walter Kovacs

    From Unique Detective Stories

  8. What is the name of the device Ozymandias uses to teleport the creature?

    Answer: Intrinsic Field Subtractor

    From Complex Superhero Politics

All Watchmen quizzes