Westworld Trivia

Every Westworld trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Westworld questions and answers

  1. What is the name of the narrative created by Dr. Robert Ford in season 1?

    Answer: Journey into Night

    From Dystopian Themes

  2. What is the center of the Maze in Westworld?

    Answer: A metaphorical representation of a host's mind

    From The Maze

  3. What is the main goal of the hosts in Westworld?

    Answer: Gain free will

    From Time-Bending Puzzles

  4. What is the name of the park in Westworld?

    Answer: Westworld

    From Time-Bending Puzzles

  5. What is the name of Dolores Abernathy's love interest in Westworld?

    Answer: Teddy Flood

    From Dolores Abernathy

  6. Which host does Dolores awaken in the Cradle during Season 2?

    Answer: Maeve Millay

    From Dolores Abernathy

  7. What is the name of the company that owns Westworld, where Dolores is a character?

    Answer: Delos Inc.

    From Dolores Abernathy

  8. In Season 3, what organization does Dolores attempt to infiltrate and expose?

    Answer: Delos Incorporated

    From Dolores Abernathy

All Westworld quizzes