Wham! Trivia

Every Wham! trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Wham! questions and answers

  1. Which of these songs from Make It Big was not released as a single?

    Answer: Heartbeat

    From Careless Whisper

  2. Who directed the music video for Careless Whisper?

    Answer: Duncan Gibbins

    From Careless Whisper

  3. Which Whitney Houston song was influenced by the sound of Wham!?

    Answer: I Wanna Dance with Somebody

    From How Will I Know

  4. What was the last single Wham! released before their split?

    Answer: The Edge of Heaven

    From Last Christmas

  5. What was the highest chart position Last Christmas reached in the UK Singles Chart in 1984?

    Answer: Number 2

    From Last Christmas

  6. Which song from Make It Big won the Grammy for Song of the Year?

    Answer: Wake Me Up Before You Go-Go

    From Careless Whisper

  7. Which song from Make It Big won a Grammy?

    Answer: Wake Me Up Before You Go-Go

    From Last Christmas

  8. What is the tempo of Careless Whisper?

    Answer: Slow

    From Careless Whisper's Saxophone Solo

All Wham! quizzes