Wing Commander Trivia

Every Wing Commander trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Wing Commander questions and answers

  1. What is the name of the Kilrathi homeworld?

    Answer: Kilrah

    From Trading Systems

  2. What is the main currency in Wing Commander: Privateer?

    Answer: Credits

    From Trading Systems

  3. What is the name of the Kilrathi home world in Wing Commander?

    Answer: Kilrah

    From Space Combat Mechanics

  4. What is the name of the protagonist in Wing Commander?

    Answer: Christopher Blair

    From Space Combat Mechanics

  5. What is the name of the Kilrathi home world in the Wing Commander series?

    Answer: Kilrah

    From Dogfighting Tactics

  6. What is the primary purpose of the Orion ship?

    Answer: Mining

    From Trading Systems

  7. What is the name of the love interest of the protagonist in Wing Commander III?

    Answer: Rachel Coriolis

    From Space Combat Mechanics

  8. What is the name of the advanced fighter used by the Confederation in Wing Commander III?

    Answer: F-103 Excalibur

    From Dogfighting Tactics

All Wing Commander quizzes