Wolfenstein Trivia

Every Wolfenstein trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Wolfenstein questions and answers

  1. What is the name of the castle where B.J. Blazkowicz is held prisoner in Wolfenstein 3D?

    Answer: Castle Wolfenstein

    From B.J. Blazkowicz

  2. What is the name of the antagonist in Wolfenstein II: The New Colossus?

    Answer: Frau Irene Engel

    From B.J. Blazkowicz

  3. What is the name of the song that plays when you activate all the teddy bears in Der Riese?

    Answer: Beauty of Annihilation

    From Nazi Zombies

  4. In Wolfenstein: The New Order, what is the name of the advanced technology used by the Nazis?

    Answer: Die Glocke

    From Nazi Zombies

  5. In Wolfenstein: The New Order, who is the main antagonist?

    Answer: General Wilhelm Strasse

    From Nazi Zombies

  6. What is the sprite size of Mecha-Hitler in Wolfenstein 3D?

    Answer: 128x128 pixels

    From Mecha-Hitler

  7. In which episode does Mecha-Hitler appear in Wolfenstein 3D?

    Answer: Episode 3: Die, Fuhrer, Die!

    From Mecha-Hitler

  8. What is the name of B.J. Blazkowicz's father?

    Answer: Rip Blazkowicz

    From Blazkowicz Family

All Wolfenstein quizzes