World Series History Trivia

Every World Series History trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Baseball. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample World Series History questions and answers

  1. Who started the one-game Wild Card win for Washington in 2019?

    Answer: Max Scherzer

    From 2019 Washington Nationals World Series

  2. Which AL team did New York beat in the pennant series to advance?

    Answer: Seattle Mariners

    From 2001 Arizona Diamondbacks World Series

  3. After moving west, in which year did the Giants next win the Fall Classic?

    Answer: 2010

    From 1954 New York Giants World Series

  4. Which Giants player hit the pinch-hit walk-off homer in the opener?

    Answer: Dusty Rhodes

    From 1954 New York Giants World Series

  5. Who hit Washington's go-ahead home run in the 7th inning of Game 7 in 2019?

    Answer: Howie Kendrick

    From 2019 Washington Nationals World Series

  6. Which city hosted Arizona's home games in that championship matchup?

    Answer: Phoenix

    From 2001 Arizona Diamondbacks World Series

  7. Which NFL matchup was postponed because of scheduling at Cleveland Stadium?

    Answer: Browns vs Lions

    From 1954 New York Giants World Series

  8. Which player hit the 8th-inning grand slam in Game 5 of the 2019 NLDS?

    Answer: Howie Kendrick

    From 2019 Washington Nationals World Series

All World Series History quizzes