WTA Trivia

Every WTA trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Sports. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample WTA questions and answers

  1. In the 2013 Australian Open final, Djokovic defeated which British player?

    Answer: Andy Murray

    From Novak Djokovic

  2. What was the fastest serve speed recorded by Coco Gauff in the 2023 US Open?

    Answer: TBA

    From Coco Gauff

  3. Who did Coco Gauff face in the first round of the 2023 US Open?

    Answer: TBA

    From Coco Gauff

  4. Which Grand Slam singles title has Venus Williams never won?

    Answer: Australian Open

    From Venus Williams

  5. How many Australian Open titles has Novak Djokovic won as of 2021?

    Answer: 9

    From Novak Djokovic

  6. How many consecutive Australian Open titles did Djokovic win from 2011 to 2013?

    Answer: 3

    From Novak Djokovic

  7. Which court did Coco Gauff play most of her matches on at the 2023 US Open?

    Answer: TBA

    From Coco Gauff

  8. Who defeated Venus Williams in her first Grand Slam singles final?

    Answer: Martina Hingis

    From Venus Williams

All WTA quizzes