WWE Trivia

Every WWE trivia quiz on PopQ: 23 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample WWE questions and answers

  1. Who directed the documentary Beyond the Mat featuring WrestleMania?

    Answer: Barry W. Blaustein

    From Event: WrestleMania

  2. Which actor made a cameo at WrestleMania XXVIII as his Fast & Furious character?

    Answer: Dwayne The Rock Johnson

    From Professional Wrestling Cameos

  3. Which wrestler was the original Sin Cara?

    Answer: Luis Urive

    From Mysterious Wrestler Personas

  4. Who was the first wrestler to play Kane?

    Answer: Glenn Jacobs

    From Mysterious Wrestler Personas

  5. Who did The Undertaker face in his last match on Raw in 2019?

    Answer: Drew McIntyre

    From Iconic Matches

  6. How many times did The Undertaker defend his streak against Kane at WrestleMania?

    Answer: One time

    From The Undertaker's Wrestlemania Streak

  7. In 2002, who did Triple H defeat to become the first WWE Undisputed Champion on Raw?

    Answer: Chris Jericho

    From Iconic Matches

  8. Which WWE superstar starred in the movie 12 Rounds?

    Answer: John Cena

    From Event: WrestleMania

All WWE quizzes