XCOM Trivia

Every XCOM trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample XCOM questions and answers

  1. In XCOM: Enemy Unknown, what is the name of the project that aims to create a psionically gifted soldier?

    Answer: Project Psi

    From Alien Invasion

  2. Which DLC introduces the Reaper, Skirmisher, and Templar?

    Answer: War of the Chosen

    From Squad-Based Tactics

  3. What is the name of the XCOM project to develop advanced armor?

    Answer: Engineering

    From Strategic Layer

  4. Which alien can transform humans into zombies?

    Answer: Chryssalid

    From Alien Threats

  5. What is the name of the XCOM base in Enemy Unknown?

    Answer: XCOM HQ

    From Strategic Layer

  6. What is the name of the XCOM project to reverse-engineer alien technology?

    Answer: Project Xenobiology

    From Aliens

  7. In XCOM: Chimera Squad, who is the hybrid of a human and a Sectoid?

    Answer: Verge

    From Chimera Squad

  8. Which ability allows a soldier to fire a rocket?

    Answer: Rocket Launcher

    From Squad Command Features

All XCOM quizzes