Yakuza Trivia

Every Yakuza trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Yakuza questions and answers

  1. What is the name of Majima's cabaret club in Yakuza 0?

    Answer: The Grand

    From Majima Goro

  2. What is the main character's name in Yakuza 6?

    Answer: Kazuma Kiryu

    From Dragon Engine

  3. In Yakuza 0, what is Majima's initial occupation?

    Answer: Cabaret Club Manager

    From Majima Goro

  4. Which of these is NOT a rank in the Majima Everywhere system?

    Answer: Majima the Immortal

    From Majima Everywhere System

  5. What is the name of the orphanage Kazuma Kiryu runs in Yakuza?

    Answer: Morning Glory Orphanage

    From Kazuma Kiryu

  6. In Yakuza 0, who is Majima's mentor in the Cabaret Club business?

    Answer: Tsukasa Sagawa

    From Majima Goro

  7. What is the name of the fighting style that Kazuma Kiryu learns from Bacchus in Yakuza 0?

    Answer: Brawler

    From Kamurocho

  8. In the Yakuza series, what is the name of the entertainment district in Osaka?

    Answer: Sotenbori

    From Kamurocho

All Yakuza quizzes