Yellowstone Trivia

Every Yellowstone trivia quiz on PopQ: 11 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Yellowstone questions and answers

  1. In Yellowstone, who is the attorney general and later governor of Montana?

    Answer: Jamie Dutton

    From Dutton Ranch

  2. What is Beth's relationship to Rip Wheeler?

    Answer: His wife

    From Beth Dutton

  3. What is the name of John Dutton's ranch in Yellowstone?

    Answer: Yellowstone Dutton Ranch

    From Sheriff Longmire

  4. What is the name of Rip's horse in Yellowstone?

    Answer: Biscuit

    From Rip Wheeler

  5. What is the name of the Native American tribe featured in Yellowstone?

    Answer: Broken Rock Reservation

    From Dutton Ranch

  6. Who is the head of security at the Dutton Ranch in Yellowstone?

    Answer: Rip Wheeler

    From Dutton Ranch

  7. Which actor plays the role of John Dutton in Yellowstone?

    Answer: Kevin Costner

    From The Dutton Family

  8. Who is the patriarch of the Dutton family in Yellowstone?

    Answer: John Dutton

    From The Dutton Family

All Yellowstone quizzes