You Trivia

Every You trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample You questions and answers

  1. What is the name of the character who is a therapist and becomes involved with Joe and Beck in You?

    Answer: Dr. Nicky

    From Stalkers

  2. What is the name of Love Quinn's twin brother in season 2?

    Answer: Forty Quinn

    From Joe Goldberg's Bookstore

  3. Who is the author of the book series that inspired the TV show You?

    Answer: Caroline Kepnes

    From Stalkers

  4. Who is the author of the book You, which the series is based on?

    Answer: Caroline Kepnes

    From Joe Goldberg's Bookstore

  5. What is the name of the private investigator hired by Peach's family in season 1?

    Answer: Officer Nico

    From Joe Goldberg's Stalkings

  6. What is the name of the character who is Beck's best friend in You?

    Answer: Peach Salinger

    From Stalkers

  7. What is the pseudonym Joe uses in season 2?

    Answer: Will Bettelheim

    From Joe Goldberg's Bookstore

  8. What is the name of the glass cage in the basement of Mooney's bookstore?

    Answer: The Cage

    From Joe Goldberg's Stalkings

All You quizzes